PERSONAL COACHING
Personal Coaching

Personal Coaching

U wordt gedurende een aantal weken begeleid naar voeding, training en motivatie. Samen met de Coach wordt er een plan opgesteld om je doelstellingen stap voor stap te bereiken.
Op de eerste afspraak wordt er een anamnese gemaakt samen met een lichaamsbereking, omtrekmeting en conditietest.

Voeding:
U krijgt een voedingsplan op maat en wekelijks wordt je eetpatroon en eetgedrag in kaart gebracht om aan de hand daarvan je voeding aan te passen waar nodig.

Training:
Wekelijks is er een evaluatie op sport/bewegingsvlak en worden de nodige oefeningen aangeleerd om efficiënter te trainen/bewegen naar spierkracht en/of vetverbranding.
Er wordt ook heel veel aandacht besteed in variatie, je zal merken dat elke training iets anders is. Dit maakt het dan ook heel leuk!

Uw doelen kunnen zijn:
- conditie verbetering
- vet verbranden
- spierversteviging
- spiermassa opbouw
- sport specifiek trainen
- het bestrijden van welbepaalde lichamelijke klachten (vb: rugklachten).

Afwisseling in trainingsschema’s is van cruciaal belang om blijvende resultaten te boeken!

Verder wordt er ook veel aandacht besteed aan uw persoonlijke:
- trainingscapaciteiten.
- motivatie
- blessures of lichamelijke problemen.
Deze individuele begeleiding is gebaseerd op jarenlange ervaring in sport, training en eetgewoontes.

Bel voor een gratis infosessie naar 0497/39.56.00

KLANT AAN HET WOORD
Anita

'BMI 40,18: Let op! Je lijdt aan obesitas. Je moet 33,25 kg verliezen... Ik werd 40 jaar, had verschillende medische probleempjes. Ik voelde me niet echt goed in mijn vel. Na enkele tests van bloedonderzoek tot cardioloogbezoeken steeds weer hetzelfde: 'je bent te zwaar, doe er iets aan'. Maar ik had al zoveel geprobeerd. Als er een dieet bestond had ik het gedaan. Via via bij Wout langs gegaan. We hebben eerst gewoon gaan babbelen en mijn probleem uitgelegd. Wout luisterde en zei: 'Als jij ervoor wilt gaan, dan zullen we er samen wel komen!' We hadden één afspraak: ik annuleer nooit een afspraak! Met ups en geloof me, Wout heeft al mijn downs ook mogen meemaken. Maar hij bleef me aanmoedigen en trok me er telkens door. Nu na 8 maanden BMI 28,36. 'Waarom zet ik door? Ik moet het niet alleen doen'!

Annelies Asselman

Ik was 16 jaar en niet te klagen over mijn gewicht. Jaar na jaar kwamen er een paar “onschuldige” kilootjes bij …  Ik begon me slecht te voelen in mijn vel, zeker toen ik de 80kg zag staan op de weekschaal. Ik probeerde start to run, ik nam een abonnement in zo’n typische fitnessketen, allebei zonder resultaat.
In januari 2014 ben ik in contact gekomen met  Wout, maakte een afspraak en ging voor het 10 weken schema. De eerste sessie woog ik 82,2 kg. Wout vroeg wat mijn streefgewicht was, waarop ik aarzelend 60 kg antwoordde, wat onmogelijk leek voor mij…  Na de eerste 10 sessies woog ik nog 75 kg.
De sessies zijn leuk en heel afwisselend, Wout geeft goede tips over het veranderen van je eetgewoonten en is een super motivator! Nu ga ik heel graag sporten omdat ik alles beter kan! Nu, na 10 maanden, weeg ik nog maar 67 kg en lonkt de 60 kg om de hoek ;)!    Niets is dus onmogelijk als je er maar voor wil gaan!

Anja Segers

Al 5 jaar was ik aan het proberen om de nodige kilootjes te verliezen. Maar het lukte me niet. Mijn man zei na een tijdje, 'je zal het toch niet volhouden' of 'dat gaat toch niet lukken'. En telkens had hij gelijk. Ik was 45 jaar en dacht dat het me nooit ging lukken, tot ik eind februari 2014 via een advertentie bij Wout terecht kwam. Na een eerste gesprek zag ik het al helemaal zitten. Wout zijn plan was om eerst de nodige kilootjes te verliezen, om nadien meer aandacht te besteden aan het verstevigen.
T
oen ik startte woog ik 66 kg en wou 58 kg wegen. De trainingen zijn echt heel leuk en afwisselend gegeven door de super coach Wout! Nu 7 maanden later weeg ik 55 kg maar wat mij het grootste plezier doet is vooral “het zicht”, een veel strakker lichaam. Ik heb nog nooit zo een strak lichaam gehad, zelf toen ik vroeger ook 55kg woog!

Daisy

'Afslanken en verstevigen dat wou ik bereiken. 35 jaar heb ik weinig tot geen sport beoefend, tot 1 jaar geleden. Reden daarvoor: oefeningen gericht op mijn doelstellingen en vooral de variatie! Het woord 'Personal' in Personal Coach wordt door Wout letterlijk genomen. Hij let vooral op het correct uitvoeren van de oefeningen, zodat blessures vermeden worden en ik telkens opnieuw mijn grenzen kan verleggen. op 1 jaar tijd van 66kg naar 54kg. Daar verschiet ik zelf van, dat dit nog kon! Ik kijk uit naar Wout zijn volgende doelstelling voor mij!

Davy en Femke

Sinds augustus 2012 trainen we samen 2x per week bij Wout. Onze sessies staan vast in de agenda dus geen excuses. Ik (Femke) ben nooit sportief geweest. Iedereen kent het wel: je probeert iets, zoals gaan lopen, maar na een paar keer slinkt de moed en zoek je al snel excuses. Davy was wel altijd sportief in zijn jeugd, maar kwam er door het drukke leven niet meer aan toe. Het is verbazend hoeveel kracht, spieren en conditie we nu hebben! Wout is dan ook echt super als coach! Dit is voor ons op sportief vlak de meest efficiënte en leukste manier om te trainen en vet te verliezen (elk bijna -50% vetpercentage = WAW!)

Davy H.

Mijn doel was correct bewegen door een fysieke beperking. In samenwerking met een manuele therapeut en 5 maanden later zijn de resultaten verbluffend. Echt nooit gedacht! Dit geeft mij nog meer motivatie, niet alleen op sportief vlak, maar ook ernaast.Mijn doel was correct bewegen door een fysieke beperking.