maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Buikspieroefeningen

Buikspieren behoren tot de belangrijkste spiergroepen van het menselijk lichaam. Ze zorgen niet alleen voor stabiliteit in het hele lichaam, ze verminderen ook de kans op rugklachten. Sporters hebben veel baat bij krachtige buikspieren om hun bewegingen sneller en efficiënter te maken. En het oog wilt ook wat! Buikspieren zijn één van de drie ‘hot zones’ die je kan veranderen met de juiste voeding en training! Doe mee en voel het verschil na 1 groepsles!

KrachtTraining

Conditie, vetverbranding en spierversteviging is wat veel mensen wensen, niet?

Met KrachtTraining wordt er meer nadruk gelegd op spierversteviging. Lichaamshouding is hier ook de sleutel tot succes. Heel veel mensen doen foutief hun oefeningen. Hierdoor boekt men weinig resultaat en de kans op blessures verhoogd! Dat zijn juist de 2 grootste oorzaken waardoor men stopt met sporten. Geef jezelf de kans om je lichaam op een heel andere manier te leren sporten. Een andere troef, is de groepssfeer. Iedereen moedigt elkaar aan en dit maakt het dan terug aangenaam om te sporten. Tot binnenkort!

BootCamp

Op een leuke, opzwepende muziek worden er met het hele lichaam krachtige bewegingen gemaakt op tempo van de muziek. Met korte combinaties worden alle spiergroepen van het lichaam aangesproken. Uw lichaam zal verstevigen en meer vet verbranden!

Spinning

Spinning is een heel leuke les op muziek, waar je jezelf tot het uiterste kan drijven op conditioneel vlak! Of je kan op je eigen tempo de les afwerken. Aanrader!

Zumba

Join the Zumba!